10/26/2011

SVAR PÅ FRÅGA

du vad gör du nuförtiden? går i skoli?

okej, tänkte att vi kan ju reda ut det här en gång för alla. i mitten av september hoppade jag i alla fall av den där folkhögskolan i falkenberg. kom helt enkelt på att jag hellre ville plugga mode än film, och kände att det var bättre att satsa på det så fort som möjligt! så för tillfället bor jag hemma hos föräldrarna och väntar på att få börja plugga på textilhögskolan i borås till våren + flytta dit. i vår kan jag bara läsa enskilda kurser, samt arbeta med intagningsprover för hösten 2012. målet är är nämligen att komma in på antingen grundläggande eller riktiga modedesign-utbildningen. 

så fram tills januari har jag lite dötid som jag fördriver med att spela piano, sy, träna/gymma, sy, rita, göra julklappar, hänga med syskon, kolla film, läsa böcker och planera inför flytten. längtar så himla mycket!!! har fixat najsig etta på 22 kvadrat mitt i borås city. känns gött. på helgerna hälsar jag på kompisar eller blir påhälsad av kompisar. trivs ganska bra med mellanlivet, men längtar hemskt mycket efter att göra något riktigt.

4 kommentarer:

 1. All denna väntan - jag har lite liknande planer som du. Blir så frustrerad på att veta att det kan ta flera år innan man kommer in på den riktiga utbildningen.

  Jag funderar på att antingen gå på folkhögskola med nån konstnärlig inriktning i höst eller basåret, eftersom jag troligtvis inte kommer komma in. Men blev så nervös nu när jag gick in på borås textilhögskola OCH studera.nu och hittade inte grundläggande delen! har de tagit bort den månne?!

  SvaraRadera
 2. Du är cool. Jag gör precis samma sak (i väntan på nytt läsår).

  SvaraRadera
 3. gör i princip samma sak. bara att jag bor i Stockholm och ska plugga på distans till borås i vår.
  men måste bara genomlida vintern först.

  SvaraRadera
 4. Fler med samma mål. Kul. Jag satsar på att komma in på GM. Kom på det nu för bara någon dag sen att jag äntligen ska söka. Haha kommande veckor kommer det stressas.. Men ska göra allt i min makt att komma in. I annat fall får det bli art college. Lycka till! :)

  SvaraRadera