1/31/2012

JANUARI 2012

har visst inte bloggat på hela januari!!!! FÖRLÅT för tusan!! för att kompensera kommer här nu ett två kilometer långt inlägg ungefär om allt som hänt i årets första månad.


inledde året med att lämna flickrummet hos mamma & pappa och flytta till BORÅS!!!mina 22 kvadrat mitt i stan va kaoz till en början ungefär så som det ska va. sen ordna det till sig & blev superfint!! trivs så himla bra. bästa är att det ändå är tre fönster fast det är så litet. sämsta är att det drar blåser kallt från fönstren + duschen är schizofren (kan inte bestämma sig för om den ska va varm eller kall)


lite fint när det börja bli ordning! ska lägga upp finare foto sen någon gång när det är städat/prydligt/snyggt.


flytta in på fredagen & på lördagen våldgästade jag en födelsedags/flyttfest i brämhult. det va väl skoj & vi badade bland väskorna i badkaret på toaletten (???). så konstigt. har myst med frida & felicia så himla mycket. bäst att ha sina gulliga kompizar så nära inpå!! kolla film, äta godis, inte orka gå hem mitt i natten, sova över, göra finfrukost.


skypat med brightongrabben. hejhej.


har sån här i min trappuppgång!!! precis som i misfits!!!!! dör av coolhet. måste hångla i den nångång.va lite knäpp med frida nån söndagsmorgon typ.


anna kom & hälsa på!!!!! vi låtsades att vi bodde ihop igen.åt megagod lax på kvällen & råka spilla folköl på datorn så den dog & fick begravas.


& gjorde lyxig bakisbrunch morgonen efter.

sen dess har jag varit utan dator tills prick idag!!! saker som har hänt är att jag fått jobb på burger king, börjat plugga mina 4 kurser på textilhögskolan och skaffat gymkort på friskis & svettis. 


varit så himla trött i fötterna/kroppen/psyket efter jobbet. legat i sängen & önskat att jag kunde kolla på film.


spelat & skrivit massa musik.


varit i skolan på introduktionsträff. pluggar alla kurser över internet men hade en go träff där man fick tygprover + kunskap om att vi va tvungna att köpa kurslitteratur för 700 spänn. gött.


haft förfezt i lilla lyan med kända & okända människor. ovan att skåda anneli & felicia.


& TILL SIST. såhär såg det ut när jag gick till jobbet imorse! SOL! fast jättekallt ännu.
snart måste våren komma. puss!10 kommentarer:

 1. PANDA DA PAANDAAAA, så snygg och framförallt roligggg!älskar hans videobloggssss på fejjan!

  SvaraRadera
 2. Hej! vartifrån kommer hyllan/bordet du har symaskinerna på? sjukt praktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. köpta i en möbelaffär som heter bromölla möbelaffär där jag bor!! haha

   Radera
 3. tænkte precis fråga samma sak som ovanstående! vet du var hyllorna ær køpta? sngga o praktiska! bæsta kombon
  fet blogg før øvrigt
  /caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. på bromölla möbelaffär! det är typ en lokal möbelaffär i skåne. har dock hemsida!!

   Radera
 4. Vilka kurser är det du läser?

  SvaraRadera
 5. 1 - FANTASTISK SYHÖRNA! dör av hur mysigt det ser ut med ljuset, och blir impad över hur du lyckas ha provdocka, overlock och symaskin på väldigt liten plats, och det ändå blir så himla fint.
  2 - kan du inte berätta lite vad det är du läser? jag tar snart studenten från mode/design-programmet, och vill nog till borås tror jag. men snälla, kan du inte berätta lite, ge lite tips och råd och så? :)

  SvaraRadera
 6. Härligt med uppdatering, så fint och alltid lika kul att läsa!

  SvaraRadera
 7. din brightonkille är från borås va? han är iaf superduperlik en kille som jobbade på mitt jobb..

  SvaraRadera
 8. Men sweet! Du bor ju i samma hus som jag bodde! Jag bodde på första våningen, direkt innanför dörren i första korridoren och HELVETET vad det drog från fönstrerna! Och HELVETET vad man hörde alla som stod och rökte och festade utanför ytterdörren. Gick textil produktutveckling 2009-2011, sen flyttade jag tillbaka till umeå igen. Ska nog till Tillskärarakademin senare i år, om det blir som man vill! Bästa bloggen! Gillar att du bju på dig själv

  SvaraRadera