3/08/2012

80 & 90

har glömt visa er hur det såg ut när jag var på 80- & 90talsfödelsedagsfest för systrarna johnsson som fyllde 20 respektive 25 bast!!! roligaste festen!!


vi tre i bästisgänget samlades redan vid lunchtid för att öva i hemlighet och klä på oss. såhär 90talsfina blev vi!! haha dog på fridas twisterhår & hela anna överhuvudtaget. anna hade så jävla rolig väska också som inte finns i bild; sån sportig snedaxelväska med kardborrelock.

sen agerade fridas pappa taxi in till stan, men vi va ganska tidiga & fick dra runt typ en halvtimme på helsingborgs gator i våra helt normala kläder haha. så himla roligt. jag såg typ ut som en prostituerad hahaaha.


FÖDELSEDAGSBARNEN!! elin till vänster gick i samma klass som oss på gymnasiet & hon är min tvillingnamnskompis ju. såååååå töntigt baywatchsnygga va dem!! 


apelrydsgänget som va på plats! frida anna jag maria lizette emma. förresten är de flesta bilderna här lizettes (stal från facebook höhö).

sen va det goa maten & efterrätten med kaffe. och mitt i allting kom vår hemligaste överraskning: ETT UPPTRÄDE TILL 90TALSMEDLEY!!!
OMG VA SÅ FETT. hade så jävla rolig dans till bl.a. 'mambo no 5'. 'yeah yeah wow wow'. 'baby one more time' och 'boom boom boom'. videon från festen är i världens sämsta kvalitet, men ska se ifall anna kan skicka någon video från när vi övade!! är så jävla rolig.


sen vid kl ett bröt helvetet ut i form av maginfluensa & jag låg (nästan) dödssjuk i 24 h. undrar om folk på festen blev smittade?? frida fick det nån dag sen, men anna klara sig fastän vi sov i samma säng tills jag blev tvungen att bosätta mig på toaletten. jaja. SKITBRA fest helt enkelt!!

3 kommentarer:

  1. var i helsingborg drar ni ut?

    SvaraRadera
    Svar
    1. alltså det var fest i lokal! har bara varit ute nån gång i hbg, & då på typ tivoli, cardinal eller tempel väl typ. det som finns?? haha

      Radera