3/05/2012

BLOGGEN YKNP 2 DO

är så HIMLA glad över all det gensvar med uppskattning och beröm jag fått genom bloggen senaste tiden! ni ska veta att jag läser alla kommentarer noggrant och blir genomglad. 

ni är ju många som följt mig över åren & ni vet ju att jag kanske inte är världens mest strukturerade/regelbundna bloggerska. bloggar mest på känsla & när nåt känns kul/spännande. 
MEN jag tänkte ändå be om er åsikt & därmed fråga vad ni vill se/läsa här i bloggen?? vill ni ha mer musik/text/bilder/videoblogg/mode/kärlek/osv/osv?? kom gärna med förslag på inlägg eller ämnen så kan jag försöka göra nåt bra/kul/gött av det!! puss!

44 kommentarer:

 1. gärna mer vad du syr och hur du syr och sånt!!!!

  SvaraRadera
 2. videoblogg, mode & kärlek. Tack!

  SvaraRadera
 3. covers!!!! gu du gör alla låtar så jävla fina. ja gör gärna eget också såklart. strålande alltihop

  SvaraRadera
 4. definitivt mer lööööööv! (har by the way sträckläst din blogg idag. fina grejer!)

  SvaraRadera
 5. mer mer mer mer mer filmer!

  SvaraRadera
 6. Mer av dina inspirerande musikvideosnuttar!

  SvaraRadera
 7. mode och musik!!

  SvaraRadera
 8. jag gillar när du gör videobloggar och sitter och pratar, du verkar himla klok. sedan när du spelar dina låtar och massor med kläderkläderkläder! för du är duktig på att sjunga/spela/göra låtar och så har du jättefin stil. (ja, jag gillar din blogg. märks det?)

  SvaraRadera
 9. Mer egensydda kläder (du har grym smak) + mer om DIG som person!! (typ listor av olika slag, tycker om/ogillar)

  SvaraRadera
 10. ah, hade just skrivit en så himla lång kommentar till dig som försvann... Hej i alla fall! Hittade hit från Sandra och tycker du borde släppa en platta genast för då slipper man trycka på repeat på dina klipp på tuben istället. Tror du är min bästa upptäckt på länge, sen ... Lalehs "what you want" och first aid kits "blue".

  Tycker dessutom att du gör rätt i att prioritera levandet framför att pleasa läsare, för det gör inläggen genuina, tillskillnad från de som kastar ut inlägg minutvis.

  Ha det bra och lev gött :)

  SvaraRadera
 11. fortsätt som du alltid gjort <3

  SvaraRadera
 12. Alltså hej.

  1. du är min nya favoritperson!!!!!!
  2. Var kommer du från från början? du pratar ju finskånska, jag pratar fulskånska och är avundsjuk.

  SvaraRadera
 13. mat, some lövin och dina egna låtar på SKÅNSKA!

  SvaraRadera
 14. mer av allt, tack!!

  SvaraRadera
 15. Tyckte det var kul att hitta en tjej som är i samma livssituation som mig själv kan jag väl säga! Jag är också 19 och har flyttat hemifrån för att plugga + att jag också är från Skåne+ att jag gillar musik och mode. Du verkar vara en rolig person och jag gillar din klädstil. Bloggen är bra som den är, keep up the good work!

  SvaraRadera
 16. tänkte väl det! jag jobbar på cdon i viared :) men han jobbade på ens (fast det vet du väl redan), det ligger i samma hus fast det är ett annat företag, typ..

  SvaraRadera
 17. Du borde göra en fullängdsversion på "Första våren utan dig". Nu har jag önskat det, nu måste du göra det!. En av mina första bloggkommentarer, kan man tänka sig.

  SvaraRadera
 18. Lägg ut några spellistor! Går bra att börja med en höh

  SvaraRadera
 19. jag känner mest att guuuud vad jag älskar när du sjunger dina egna texter. (covers är ju också bra men herre jesus vad jag föll pladask för dina egna!!)
  så fortsätt med det o fan, skicka till något skivbolag eller något! jag vill bara ha mer!!

  SvaraRadera
 20. "dagens outfit" seriöst min favvo på alla bloggar haha. så kul att se vad folk har på sig. förresten, tänkte häromdagen att du känns som en sån person man väldigt gärna skulle vilja vara bra kompis med. typ påhittig jättesnäll och pålitlig. haha har bara fått för mig att du är så :))) gillar din blogg annars tycker den är fin som den är!

  SvaraRadera
 21. I'm so sorry to write this comment in English, but I don't speak a word of Swedish, though it is one of my classes at college haha! I just had a few questions about you; I discovered your blog a few days ago and I sincerely think you are inspiritional and a very interesting person.
  So what's your job?
  Is the colour of your hair your natural colour? Or did you dye it?
  And finally did you go to college?

  Thanks and keep doing what you do girl :)

  SvaraRadera
 22. ditt vardagsliv du e ju så cool

  SvaraRadera
 23. Mode och vardagsliv tack! :)

  SvaraRadera
 24. Mer musik, jag har replay:at din låt "jag har målat hela himlen i samma färg som dina ögon" hur många gånger som helst.
  Hur det är att komma över sin första kärlek och hur man träffar nya killar utan att jämföra dem eller tänka på honom när man är med de nya killarna...

  SvaraRadera
 25. dina kläder för du är häftig osv!

  SvaraRadera
 26. Alltså årgh fan! Har letat efter din blogg så himla jävla länge nu! Tur för Sandra Beijer att hon länkade dig... ghhrghhr. Aja puss. (visa vad som helst, ditt snygga huve eller dina kläder eller vad fan som helst bara jag inte tappar bort dig igen!!!)

  SvaraRadera
 27. Hej Elin! Jag vill ju ser mer saker som du syr, och så vill jag höra dig sjunga hela tiden!! och sen gillar jag dina videobloggar för du säger kloka saker. och sen vill jag veta om boråslivet, skola/jobb vad gör du nu för tiden typ?
  hej

  SvaraRadera
 28. hello jag hittade hit från 9till5 nu *indie*!! alltså SjÄrTar ur vad kung ibizacovern var!!! ifall du gör en singel vill jag slåss med andra illustratörer om att göra omslag, kanske även med dig då eftersom du verkar kunna sånt med (baddräkterna trolololo fina fina dog)!!!

  SvaraRadera
 29. kläder och dina dagar!!!1

  SvaraRadera
 30. De jag gillar med din blogg, förutom att du är väldigt inspirerade, är att den är "oförstörd" och genuin och inte som andra stora bloggar där de känns som att folk har blivit en produkt snarare än en mångsidig människa. Så mitt tips är att fortsätta preciiiiis som du gör just nu o lägg upp de som du tycker om att lägga upp!! :D

  SvaraRadera
 31. Hei! Jeg elsker bloggen din, du gjør meg super glad! flinke og søte deg <3

  SvaraRadera
 32. Kan du inte göra ett inlägg med dina favorit bloggar?

  SvaraRadera
 33. Mer av vad du har på dig -"dagens outfit"-bilder typ. ÄLSKAR DIN STIIIIL!<33 Gärna en kommentar om var du har köpt kläderna (och skor och smycken och väskor och kepsar osvosv) med ;)

  SvaraRadera
 34. fler filmer! gärna när du sjunger för det är helt insane, och fler vardagliga med

  SvaraRadera
 35. Mera dirty pics! =D

  <3*6

  kramar & petting

  SvaraRadera
 36. favorit-ting/mode/bilder

  SvaraRadera
 37. vill se festbilder! du verkar ha så kul ;D och gärna mera kreativt du skapar, din blogg är bäst <3

  SvaraRadera
 38. mer sånger på svenska:)

  SvaraRadera