4/07/2012

ALLT NI UNDRAR ÖVER

hej kompisar! ni ställer ju en del frågor i kommentarsfältet vilka jag försöker svara på, men är ganska kass kanske ändå. här kommer därför en liten sammanställning av era senaste frågor:
(har ni fler frågor kan ni dumpa dem i kommentarsfältet till detta inlägget
så besvarar jag dem i ett senare inlägg)




hade för mig att du var vegetarian??? men du kanske var det förut? haha
har inte ätit kött/kycklig sen jag var 13, men när jag flyttade till borås i januari bestämde jag mig för att börja käka igen. är väl dumt egentligen, men också spännande! var så länge sen sist liksom. blir kanske veggie någon mer gång sen i livet.

vad heter du på instagram kvinna!?
elinsh

Du är så bra Elin! Vad läser du för bloggar? Tips?
tigerlilys, elin gahmniotillfemclarafina, amanda, monkinodraw,
vardagsbrus, kisskissbangbang, killer colours


Elin! Jag är så himla glad att jag efter en lååååång tid hittat hit. Lyssnar på dina låtar och bara går åh... Har spelat din your voice is a symphony but I remain quiet och kom på att jag borde gå igenom mina
prenumerationer på bloglovin, och nu hittade jag hit. Har du spelat in någon mer skiva sen sist och i så fall kan man lägga vantarna på den? 

har ju tyvärr inte det! vill supergärna spela in skiva,
men denna gången ska det bannemej va på riktigt.

kan inte du lägga ut en bild på hur du såg ut på din studentbal? har ingen aning om vad jag ska ha på mig på mig så det hade varit gött med lite inspo! 
slänger upp lite bilder på mig + folk i min klass för extra inspiration!! balen va SÅ rolig!!



léonie (egensydd) och greta (mammasydd).


elin och lizette (vet ej var klänningarna kom ifrån).


matilda (indiska).


frida (egensydd)


anna (tiger of sweden)


min va från h&m. hade sån jävla klänningspanik innan balen för jag inte hann sy.
ha inte klänningspanik, det är fett onödigt. NJUUUUT istället.


fint!!

Kan du inte göra den första låten (på stanna/edge of glory) längre? Så himla fin!
finns en längre version, men åh, vill så gärna ha ett skivsläpp så ni kan få den dåååå. 

asså dör lite på dig och din blogg för du är så cool och söt. jag är sämst på att handla second hand, men vill bli bättre. var ska man leta? några bra butiker du vet i göteborg? 
bästa/billigaste 2hand är ju typ idrottsföreningsloppisar. där kan man köpa en hel påse kläder för typ 20 spänn. just nu handlar jag mest i borås på emmaus, myrorna & geting. har inte alls koll på gbg tyvärr.

Hallå Berlin, du vill möjligtvis inte dela med dig om vartifrån du köpt dina feta wesc kepsar?
köpte mina på hollywood.se, men finns ju även en del på caliroots, shelta, topstreetwear och junkyard. googla typ kepsar så får man massa hits.

Var kommer du från från början? du pratar ju finskånska, jag pratar fulskånska och är avundsjuk.
haha finskånska. min familj kommer från hässleholm, så borde ju ha östra göinge-dialekten, vilket antagligen är fulaste skånskan någonsin. men min dialekt är så himla utblandad eftersom jag flyttat runt & hängt med massa olika människor med olika dialekter. jag är dessutom sån som gärna pratar olika dialekter och snappar lätt upp grejer. rasmus mamma säger att det är sånt musikaliska människor gör.

So what's your job?
 
i'm working at burger king! sounds quiet boring, but actually i like it! sometimes it feels like i'm in one of those restaurant/cooking games on spela.se

 Is the colour of your hair your natural colour? Or did you dye it?

i dyed it, but it's as close as i can get to my natural colour after being blonde for about 2 years. i got really tired of bleaching my outgrowth, and decided to go back to mouse-coloured.

And finally did you go to college?
ehm, i don't really know what college represent in swedish education, but i studied general courses like swedish, english, math etc + fashion/textile/design for 3 years between the ages 16-19. right now i take a few courses at the swedish school of textile, which is a university.

9 kommentarer:

  1. are you and rasmus a couple? do not know this, am a new reader here, but you look so fine good together!

    SvaraRadera
  2. Haha jag jobbade på donken (också i boråås) länge och tänkte typ alltid att det var som ett av de där restaurangspelen :D Eller när det var mycket att göra så låtsades vi att det var ett krig som vi var tvungna att rusta upp för och sen när det var över gick vi och highfiveade och tog hand om alla skadade (tpy skickade folk på rökpaus..)
    Vad gör man inte för att få tiden att gå liksom.

    SvaraRadera
  3. haha vad roligt, jag blev ju också vegetarian när jag var 13 men började äta kyckling igen typ förra året. funderar på att kanske börja äta annat kött också. men tänker att det kommer kännas jättekonstigt??

    SvaraRadera
  4. Fasen vad snygg du är i din frisyr! Vill också klippa kort, precis som du!
    Det här låter kanske lite konstigt, men vad sa du till frisören när du klippte dig? Hur beskrev du hur du ville se ut, hade du nån bild med dig? Är håret uppklippt nånting, eller allt lika långt? Var klippte du dig någonstans?

    Tycker det är så svårt att förklara för en frisör hur han/hon ska klippa för att jag ska bli nöjd, vill ha din exakta frisyr, men vet inte riktigt hur jag ska säga.. Tack på förhand! Älskar din blogg, din personlighet, stil och allting! Gärna mer "outfits"-bilder :) <3

    SvaraRadera
  5. asbra bloggtips jööh bruden!

    SvaraRadera
  6. jäääävlar va fin fridas klänning är!! shit. ser så sjukt avancerad ut att göra själv. åh finnnnnn

    SvaraRadera
  7. Jag har en fråga! Är det svårt att komma in på Modedesign i Borås? (tror det var det du skulle läsa) (eller?)

    Vill nämligen söka det till nästa höst, 2013 alltså, men jag har inga fancy meriter som att läsa textil och sånt på gymnasiet och så.. Är bara självlärd, men ändå en jävel på att sy liksom!

    Tacktacktack på förhand ifall du skulle få för dig att svara nån gång i framtiden! :))))

    SvaraRadera
  8. IDUN! Jag vet nog lite. Pluggar i textildesign Borås och har kompisar som går mode. De flesta har läst något innan, men själva huvudsaken är att man ska vara unik i sin design och kunna all "grund" inom sömnad. Om du vill få bättre meriter kan jag rekommendera folkhögskolor som finns i hela landet. Jag gick på Modeakademin som ligger i Mora och förra året kom det in 2 från den klassen av 15 st eller vad de är.Sök dit som plan B! Annars kan man läsa strökurser här som materiallära och liknande.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  9. Lena, tack så mycket för tipset! Ska kolla upp folkhögskolor också då!

    SvaraRadera