6/29/2012

STOCKHOLM

hej kompisar!

nu är det så att borås håller på att äta upp mig och jag bara måste till en större stad. har därför bestämt mig för att flytta till stockholm i september! hurra! mina planer för kommande året är att jobba och ha kul, innan jag sedan ska prova lyckan en gång till och söka modedesignutbildning.

därför håller jag just nu på att leta jobb/boende! söker självklart jobb från platsbanken, men om ni har något tips får ni gärna delge detta till mig. är främst ute efter café/restaurangjobb, men kan även tänka mig att jobba i butik eller något annat passande.

då det gäller boende vill jag helst hyra ett möblerat rum som del i en lägenhet. vill jättegärna bo tillsammans med någon/några som verkligen vill ha mig som kompis och inte bara som anonym inneboende! jag är en snäll, rolig, kreativ, påhittig och omtänksam person som är både morgonpigg och kvällspigg, nästan alltid glad och gärna slösar flera timmar på att sitta och prata över en kopp kaffe/glas vin. jag är jätteintresserad av musik och spelar väldigt mycket själv, så man måste stå ut med att jag spelar och sjunger om dagarna (obs! är bra på att sjunga).

om du eller någon du känner har idéer angående mitt boende eller jobb vore jag oerhört tacksam ifall du skrev här eller mejlade mig på elinstinaberlin@gmail.com

ha det superbra! stenhård kram.

7 kommentarer:

 1. men åh vad kul! lycka till med att hitta jobb och boende och så, ska definitivt hojta till om jag hör något :) :)

  SvaraRadera
 2. hej och välkommen välkommen! kolla upp det här: https://www.facebook.com/groups/kollektiv.stockholm/

  SvaraRadera
 3. om jag levde i stockholm & hade stor lägenhet,
  då skulle jag vilja dela med dig för du verkar underbar!

  SvaraRadera
 4. Hmm vet ingenting om boende, bor själv i en etta med min pojkvän så tyvärr fungerar inte det riktigt haha. Men om du inte hittar något bättre jobb, sök på donken/max/burger king, brukar ju vara rätt enkelt att få! Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Har ingen lägenhet att erbjuda, inte heller jobb.. Men jag kan erbjuda en stockholmskompis när du väl flyttar hit!!
  Du verkar ZUPERFET!
  Puss

  SvaraRadera
 6. hej, jag å en kompis är påväg mot sthlm till hösten för att karlstad är litet å tråkigt.. men vi har inge boende heller men håller på å letar, OMdu vill skulle vi ju kunna skaffa en stor lägenhet ihop å dela på vardagsrum/kök/toa. :)

  SvaraRadera
 7. ja, alltså om jag bodde i en lägenhet med extra rum hade jag ju utan tvekan hyrt ut den till dig så kunde vi ha suttit och spelat musik hela dagarna och sjungt och så. gud så mysigt. nej men, kul att du ska flytta till stockholm!!

  SvaraRadera