7/19/2012

SVAR PÅ ERA FRÅGORdu hette väl andersson innan? och varför har du bytt osv?
jag bytte till berlin förra vintern! min mammas sida heter berlin och jag tyckte det var coolare så bara bestämde mig för att byta. pappa blev lite ledsen, men han överlever.

 har du varit i slagsmål någong gång? gjort nåt brottsligt? eller har du alltid varit helylle:P
en gång slog jag en kille med knytnäve i ansiktet för han sa en dum sak, men mycket mer slagsmål än så har det inte blivit! kanske nån bitchslap nångång?? haha. har säkert gjort något brottsligt eller dumt, men kan inte komma på just nu. haha är nog inte så helylle, men roligt om ni har sån uppfattning!!! haha.

deg om 1 år, 10 år, 40 år og 60 år? 
1 år = har sökt modedesign på nytt och förhoppningsvis inte blivit nionde reserv, utan kommit in! bor nog i stockholm. kanske har jag haft någon spelning och kanske har jag kommit någonstans med min musik (hoppas hoppas).
10 år = MAMALIFE!!! då vill jag ha mysiga kidz med mannen i mitt liv, nåt gött jobb och bara gött liv helt enkelt.
40 år = hmm, då är jag 60. då vill jag vara rikare än jag är nu, ha ett hus i skåne och kanske ett i något varmare europeiskt land. kanske grannylife?? då kommer jag nog jobba med nåt designgrejs i alla fall.
60 år = elin berlin 80 år. alla kvinnor i släkten har blivit uppåt nittio så förhoppningsvis har jag generna på min sida!

fra hvilke personer har du fått inspirasjon til å bli elin, og hvorfor?
jag är nog ganska mycket summan av mina föräldrar då jag står dem väldigt nära. har nästan inte bott hemma på 4 år men pratar med dem minst en gång (oftast fler) om dagen. anna & frida har gjort och gör mig fortfarande till en så himla mycket bättre person på alla sätt och vis!!noe viktig livet har lært deg?
man är själv ansvarig för sitt eget liv och sin egen lycka!! ta ut glädjen i förskott!! va inte rädd för att kasta sig in i saker man inte har en aning om hur det kommer gå!! visa kärlek!! 

vilka bloggar läser du ? :)

handlar du bara second hand?
nej! shoppar lite här å var.


några tips på vad man ska tänka på när man handlar second hand? 
1. köp inte bara för att det är superbilligt. var kritisk!! annars blir det lätt att man bara handlar på sig massa skit.
2. gå på loppisar som idrottsföreningar anordnar! där kan man ofta köpa en hel påse kläder för typ 20 spänn. skulle du inte kunna visa upp ett gäng grejer som du har sytt och är nöjd med? det är så inspirerande - du är grym! 
kan göra ett helt inlägg med det senare!har du alltid velat söka till modedesign på textilhögskolan i borås eller hur pass säker är du på vad du vill? svårt att formulera frågan men jag funderar på att ansöka nästa år efter att jag tagit studenten, men känner att jag kanske inte riktigt har vad som krävs eller står ut tillräckligt mycket. har du alltid varit säker i din design och på det du gör inom sömnad osv? har för mig att du gick på apelryd?
ända sen jag var typ 14-15 har jag haft en dröm om att plugga modedesign i borås eller på beckmans, så jaa, det kan man väl säga! men sen har jag haft sjuuuka tvivel. vill jag verkligen plugga mode? det vet jag knappt fortfarande svaret på, men känns som man får se lite var man hamnar.
precis, jag läste textil och design på apelryd. OBS! superbra utbildning om man ska börja gymnasiet! självklart är jag inte "säker" i min design. jag är säker på vad JAG tycker är snyggt osv, men då det kommer till min design så känns det som att det hela tiden är under någonslags utveckling, och det är väl så det ska va tror jag? när man söker till skolor och sådant med arbetsprover är det dock lätt att man bli väldigt osäker/känner sig helt oduglig/har 100 kg ångest, men då kanske man ändå måste lita på magkänslan och känna sig "säker" på att det man gör är snyggt, annars är det svårt att få tummen ur röven och bara köra utan att överanalysera.

vad gjorde du efter gymnasiet? visste du vad du ville göra eller hur ville du ha livet då? (tack för en asfet blogg, älskar den!!!)
jag flyttade hem till min dåvarande pojkväns familj i båstad där jag sommarjobbade i butik samt passade gullig tioårig tjej. efter det flyttade jag till ett internatsrum på katrinebergs folkhögskola i falkenberg där jag började plugga film. dock kände jag ganska snabbt att det inte riktigt var min grej och när jag blev dumpad bestämde jag mig för att skita i det där. då flyttade jag hem till föräldrarna & åkte till borås för att hälsa på frida. i borås träffade jag rasmus vilket ledde till att jag hängde där mer än vad jag kunnat ana. i januari var jag dödstrött på att bo hemma i min gamla stad så fixade en central etta i borås & började plugga ett par kurser på textilhögskolan. min ekonomi var rätt körd i botten eftersom jag inte haft något jobb eller pluggat större delen av hösten så skaffade ganska snabbt extrajobb på burger king för att få cash. för pengarna har jag ätit god mat, handlat roliga kläder och varit i brighton två gånger. i maj sökte jag till textilhögskolans modedesignlinje men blev nionde reserv, så nu blir det inget med det. istället tar jag än en gång mitt pickpack & drar till stockholm. det blir nog bra.

ingenting i år har blivit någonting av vad jag planerat eller tänkt, men så blir det bara. livet är fullt av motgångar och överraskningar och det är bara att ta emot hela grejen med öppna armar och göra bästa möjliga av varje dag!

 serri hur gör man för att bli nöjd med sin kropp jag skulle t.ex aldrig känna mig snygg i tight klänning men ps du är jävligt snygg.
man blir nog aldrig riktigt helt nöjd med sin kropp, men för mig äre som att jag bara accepterar hur jag ser ut typ. det är så himla gött tänker jag!! sen känner jag mig mer bekväm i min kropp när jag tränar och äter bra. sen att man har en grabb/kompisar/NI (!!) som påpekar hur snygg man är stup i kvarten är ju inte helt fel!! då blir man glad!!

hur ofta tränar du? äter du nyttigt? du är fetsnygg och jag vill gärna ha tips + inspo puss
försöker springa, gymma och/eller hemma-träna 2-4 ggr i veckan, men det varierar såklart. om jag jobbar mycket en vecka brukar jag inte palla för jobbet i sig kan va ganska fysiskt utmattande. då det gäller mat försöker jag äta så nyttigt jag bara kan/orkar. när jag lagar själv brukar det bli sallad med nåt protein + sås. fast sen käkar jag på jobbet (burger king) när jag jobbar och inte pallar laga mat. 

tung pose på gymmet

tränar du något? gillar du godis?
försöker träna någon gång i veckan och då blir det mest löpning, gym eller lite övningar/hopprem hemma. jag älskar godis och bor farligt nära hemmakväll. köper mest nappar, sura-s, zoo, rallybilar och hallonshots. surt godis är det bästa godiset!

om du fick äta en vattenmelon, med en person, en sommardag, på en rutig filt. vem skulle denna fabulösa person vara och vart skulle det äga rum? din blogg är awesome! drömmar och fred till dig
då väljer jag att transportera hit rasmus till usa så delar vi på den där vattenmelonen på en filt i central park.

är du inte vegetarian längre? visst var du det innan? varför började/slutade du? :) 
jag slutade äta kött/kyckling när jag var 13 år av hälso/miljö-skäl. började äta det igen nu när jag flyttade till borås för jag var sugen på det och det kändes som att tiden var inne! jag är sjukt nöjd med båda besluten! kanske kommer jag bli vegetarian sen igen, men nu trivs jag som köttätare.

är det jobbigt att inte bo hemma?
för mig som bott hemifrån så länge nu är det jobbigare att bo hemma än att inte göra det! man är så inne i sina egna vanor, liksom ens föräldrar också är numera. det är mycket roligare när vi ses någon gång i månaden, för då hinner man aldrig bli irriterade på varann. ibland när man är trött eller ledsen vore det självklart gött att ha en mammafamn till hands, men dem är ju faktiskt bara ett samtal bort.

vad är dina bästa tips för när man flyttar hemifrån????
1. flytta inte med för mycket saker på en gång. oftast märker man i efterhand att man egentligen bara använder hälften av alla saker man faktiskt har i sitt hem, och då börjar man störa sig på alla överflödiga saker. bättre att börja med lite och isåfall fylla på i efterhand.
2. om man inte har diskmaskin = skölj ALLTID av allt direkt efter man använt det. annars fastnar mat/dryck och det blir skitsvårt att diska rent i efterhand. för man orkar aldrig diska direkt efter man ätit.
3. i början kan man tycka det är otäckt och läskigt att sova ensam, men det är bara att kämpa sig igenom de första nätterna tills man fattar att det inte finns något att vara rädd för och sedan kommer det gå alldeles utmärkt!

mitt rum när jag var 17

mitt rum när jag var 18

mitt rum när jag var 19 (fortfarande här jag bor ju)

hur kär är du?? på skala mellan 1-10. ni är så jävla helvetes fina!!! och din låt bli dig handlar fett om hur jag känner varje gång jag går in på din blogg. snygg som fasen är du.
jag är så himla kär!!!! blir knäpp av att se honom och vara med honom. på ett bra sätt såklart! jag tror vi alla kan känna igen oss i bli dig, jag känner också så minst en gång om dagen. förhoppningsvis kan vi lära oss av den insikten och fatta att om alla känner så, borde man sluta vara så självkritisk och istället uppskatta allt fint man har.

hej du elin! jag har gjort en liten kattvideo och jag undrar ifall det är okej att jag använder din version we're going to 2 ibiza som bakgrundsmusik. självklart så skriver jag att det är du som är musiken.
såklart får du det! om ni är fler som vill sprida min musik får ni superdupergärna göra det!!! boosta min musikkarriär höhö. är ni många som vill ha mp3-versioner på låtar kan jag kanske lägga upp någonstans så ni kan ladda ner! intresse?

okej min fråga är vilken är den bästa: jag är på dåligt humör & vill bara dansa- låten?
så fort jag vill bli pepp sätter jag den här spellistan på shuffle!

hej! du är ballast av alla balla brudar. nu när det konstaterandet är ur vägen så undrar jag vilka som är dina favoritlåtar? oooch har du instagram?? ha det bra!
tobias fröbergs "grace" har varit min favoritlåt i flera år och det är den fortfarande. men annars är billy joels "and so it goes" min finaste text i världen.
 berätta om rasmus, det verkar så fint! // hej!!!!!!!! du e snygg och jag tycker du är asball. tänkte fråga om dig och rasmus :-)))))))) hur möttes ni? är han svensk och bor i london eller brittisk rakt igenom? ni är så himla fina och jag tycker så mycket om när folk är kära i varandra! puss å tack // detta är ingen fråga utan ett måste; skriv om hur du & rasmus träffades för det var så jävla fint när du berättade det för mig!!!
ok, elin/rasmus-historien.
helgen efter jag blivit dumpad åkte jag till frida i borås för att gråta i hennes famn och dansa/supa bort min hjärtesorg. minns inte exakt om det var en torsdag eller en lördag eller hur det var men vi försökte komma in på xoy fast vi under 20, vilket såklart inte funkade (funkar aldrig). så då gick vi till en lite alternativ pub som heter wisers istället. människorna där kan vara ganska "inne i sina gäng" eller hur man säger, men jag & frida gjorde allt vi kunde för att hitta några att prata med. så fick vi syn på två snygga killar och bestämde oss för att gå fram till dem. den ena killen var blond och hette rasmus.

vi pratade en stund med dem, fick sitta vid deras bord och sådär, men han där blonda verkade mest vilja prata med frida och sen skulle dem ta en cigg men vi röker ju inte. så vi sa 'hej så länge' och jag försökte hitta några nya att prata med tills jag blev lite för full och nån kille gjorde något dumt, så hjärtat gjorde ont och jag blev ledsen för jag-kommer-aldrig-hitta-någon-som-hugo. felicia fattade vinken och drog med mig till en soffa där jag fick gråta i hennes famn och jag sa 'allting är meningslöst, jag pallar inte det här, det kommer inte funka'. så plötsligt en lite skamsen pojkröst som frågade efter mig. "skulle jag kunna få prata med elin?". felicia svarade "nej, det kan du inte, ser du inte att hon är ledsen". men han frågade en gång till "snälla, kan jag inte bara få prata med henne en liten stund". genom mina tårfyllda ögon såg jag att det var den blonda killen, men jag skakade på huvudet, viskade nästan ljudlöst "jag pallar inte".

så han försvann ut igen och jag var ledsen men ändå nyfiken, tänkte; varför ville han så gärna prata med mig? så jag samlade mig och gick för att leta rätt på killen. utanför stod han kompis som berätta att dem redan dragit vidare till en annan klubb, men du-måste-ringa-honom-nu, han ville jättegärna prata med dig. så fick jag en telefonlur tryckt mot örat, med signaler som redan gick fram och han svarade hallå. jag sa det är elin, förlåt för jag var ledsen men jag har precis blivit dumpad, jag bor ju inte här men vi kanske hörs någon gång.

någon dag senare var det vänförfrågan på facebook och till en början små meddelande om hur dagarna varit. efter ett tag skrev vi meddelande flera gånger om dagen. någon helg senare var jag i borås igen och vi bestämde att vi skulle ses ute på samma pub som förra gången och när han kom var det som det alltid hade varit vi. han satt bredvid mig i soffan och höll min hand och kysste mig och bjöd på öl.

hösten 2011 blev hösten då jag åkte till borås fler gånger än jag tänkt, bara för hans skull. vi gick på badhusdejt, hyrde okända filmer, delade nachotallrik och delade säng utan en tanke på att han faktiskt skulle flytta till ett annat land. ända tills sista kvällen vi skulle ses innan han skulle åka. jag som till en början mest tänkt att det var en kul grej började ju tycka om den här personen på riktigt. samma dag hade vi bytt julklappar, haft uppdragslekar på olika klubbar och nu stod vi arga och ledsna i ett gathörn. jag sa "va håller vi på med, vi är ju inte ihop" och han instämde. så slutade vi låtsas; han åkte hem till sig och jag gick hem till frida. dagen efter skulle jag ta tåget hem, men vi bestämde ändå att vi skulle ses lite snabbt för att avsluta bättre än gårdagens fulla hejdå. han sa "du har ju mig på skype, så vi kanske hörs" och jag nickade fast jag visste att det aldrig skulle hända.

men sen ändå någon dag så chattade vi och sen ringde vi upp, och sen en annan dag ringde jag och sen tvärtom och sen igen. tillslut blev det bara som så att vi ringde varandra varje dag. det var som om samtalsämnena aldrig tog slut, orden sinade aldrig. vi kunde prata i tre timmar och det kändes som tio minuter.
han flyttade i slutet på december och i början på april bokade han flygbiljetter för att hälsa på hemma i borås igen. jag & hans bästa killkompis hade bestämt att vi skulle hämta honom tillsammans på flygplatsen och jag var så himla nervös. så stod han plötsligt där, solbrun och fin och precis som han varit på datorskärmen. nu sedan han har flyttat hem har vi umgåtts nästan dygnet runt i 13 dagar, vilket är den längsta tid vi någonsin varit tillsammans och det har varit dem bästa 312 timmarna på hela året.


är du och rasmus tillsammans?
ja ja ja ja ja ja ja ja

8 kommentarer:

 1. ah. rasmus-historien alltså.

  SvaraRadera
 2. Alltså, din blogg! Den bästa!

  SvaraRadera
 3. ah vad fint med kärlek <3 villl också va käääär

  SvaraRadera
 4. Angående mp3-versioner: jajajaja!!! Och en längre version av Stanna tack, skulle vara guld.

  SvaraRadera
 5. Vill hemskt gärna ha mp3-versioner! Och alltså hela historien om dig och rasmus var himla fin

  SvaraRadera
 6. dör på:
  1) er historia
  2) att få sin favoritlåt tillägnad sig bara sådär helt nära
  3) din söta nuna

  SvaraRadera
 7. There is SHOCKING news in the sports betting industry.

  It has been said that every bettor must watch this,

  Watch this now or stop placing bets on sports...

  Sports Cash System - Advanced Sports Betting Software.

  SvaraRadera