10/17/2012

A YOUNG SUMMERS YOUTH 2 GGR

när jag & frida bestämde oss för att prata med just rasmus & hans kompis på den där puben i borås hade vi inte minsta aning om vilka dem var. när rasmus ett tag senare kom fram till en trasig liten nydumpad & gråtig mig visste han knappt bara mitt förnamn och att jag bara var i stan på besök. alla omvägar och vägar därefter ledde såklart till att vi blev vänner på facebook som sig bör.
först då upptäckte vi att jag & hans bror gått på samma folkhägskola och ja, rasmus upptäckte att:


hur som helst höll jag på att dö när han berättade detta för det är ju i princip den p.i.n.s.a.m.m.a.s.t.e video jag någonsin gjort och jag har helt seriöst funderat på att radera den från internet trots att jag tycker man ska stå för allt man gör osv osv.

hur som helst. det är den här:
(fråga mig inte varför jag håller i blompinne ok)när rasmus sedan skulle flytta till england i slutet av 2011 gjorde jag en ny version 
så han skulle slippa sitta & glo på den gamla!! såhär blev den:

9 kommentarer:

 1. det fineste jeg har sett, lest, hørt :))

  SvaraRadera
 2. Hej Elin! Mitt namn är Sophie och jag är en av dina trogna läsare och följeslagare. Jag har aldrig tidigare lämnat en kommentar på din blogg, eller på någons blogg för den delen. Men nu ville jag det. För jag måste säga att du är min största inspirationskälla. Inte nödvändigtvis när det kommer till stil och kläder, utan snarare personlighet och ditt sätt att se på världen och saker och ting. Jag älskar ditt sätt att skriva och på något sätt så talar du igenom skärmen till mitt hjärta oavsett vad du skriver om. Jag blir rörd av dina ord och känner ofta igen mig i dem. Din röst och din musik är även fantastisk och om det hade funnits på spotify så hade du legat på min ¨top artist-lista¨. Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med denna kommentar, men jag vet att jag tycker att en person som lyckas beröra och hjälpa åtminstone en person, förtjänar att veta det. Det gör du, du förtjänar att veta att du berör och hjälper mig genom att bara skriva små texter och posta fina bilder, så fortsätt gärna med det.
  Tack för mig!

  SvaraRadera
 3. asså herre ni är så himla fina tillsammans och du är bäst på att sjunga.

  SvaraRadera
 4. Jag blev så nostalgisk att jag började gråta. Ser framför mig hur du & jag sjunger denna versionen högre än alla andra på dansgolvet trots att erik har satt på "snart skiner poseidon" versionen. fina elin.

  SvaraRadera
 5. dör på första videon du är ju urgullig!!

  SvaraRadera
 6. nej åh så fin sista videon var! du borde spela in den som en riktig låt!! (som mp3-fil alltså! vill lyssna mer!)

  SvaraRadera
 7. Det här är första gången jag tittade in här. Jag måste säga att du är en fantastisk liten skapelse.

  SvaraRadera