10/08/2012

BLOGGEN, LIVET OCH SOLNA

asså det här med att blogga är så himla svårt när man jobbar heltid och ens liv inte alls är särskilt spännande eller intressant osv osv osv. men jag vill ju ändå!!!! men så kommer man till en punkt när det bara gått så lång tid att ju mer tiden går desto mer skjuter man upp saker och ting. 

vill hur som helst börja blogga mer igen, bara för att få igång hela grejen liksom. så från och med nu ska jag blogga opretantiöst och kravlöst bara för skojs skull (med risk för att det inte kommer bli så skoj). 

jaja. jag brukar ju säga att följa en blogg är som att följa en tvserie så efter det här lilla uppehåller bör jag väl inleda med en resumé från senaste tiden:


antar att jag glömt berätta för er om hur min hyresvärd bestämde sig för att hyra ut hela sin lägenhet & därmed tvingade mig att flytta ut med 2 veckors varsel? mitt liv blev kaos, och hitta bostad i sthlm är typ svårare än att hitta en knappnål i en höstack så det sög. när det var 7 dar kvar satte sig min pappa på ett flyg och var här uppe på 1 timme. jag mötte honom i solna & vi gick för att titta på en lägenhet en kille skulle hyra ut. ett tu tre skakade vi hand, hyrde flyttbil och körde dit min säng. här får jag bo i ett år så nu är jag safe åtminstone ett tag :) :) :)


här bor jag nu!!!!! i en tvåa på 62 kvadrat mitt i solna centrum.
mamma & pappa ska köra hit mina grejer näst-nästa helg så efter det utlovar jag rundtur.


köööök.


annars har jag som sagt jobbat, vilket är ömsom okej ömsom ganska deppigt. känns så sjukt att man knappt hinner njuta av sin nya stad i och med att man gör burgare 8 timmar om dan.

men förra helgen kom rasmus hit och det var BÄÄÄST:


höst = dags för mössa.


tottenham spelade och det är ju rasmus lag så vi drog till o'learys för att
glo fotboll, äta hamburgare och köpa en kanna öl.


jag tog den här sura drinken till efterrätt = helt rätt!!


och ja, solna är skitbra. bodde ju på söder innan & det är ju självklart supernice, men jag är nog lite mer smalltowngirrrl som trivs en bit ut. kan ju efter 15 minuter t-bana härja runt i stan närsomhelst jag vill, men såhär i vardagen trivs jag med barnfamiljer, boulebanor och igenkännande ica-kassörskor runt omkring mig.

4 kommentarer:

 1. gud vad bra/skönt att allt ordnade sig med lägenhet och så!!
  och alltså, stockholm kommer ju alltid finnas där, så jag tänker att det inte är nån brådska :)))

  SvaraRadera
 2. men herregud vilken hyresvärd!! får man ens göra så enligt lag!? gud vilken tur att din papi kunde hjälpa till. jag vart tvungen att flytta ut från min londonlägga i juni för att våra cepegrannar tvingade vår alltför snälla hyresvärd att kasta ut oss. så jag åkte hem till stockholm och var där ca 2 månader. sen bodde jag i norra england hos min killes familj. hade precis gått ut uni, hade inget jobb och 0 jobberfarenhet. inga pengar heller. men jag skulle tillbaka till london, kunde verkligen inte stanna i sverige o som tur var kunde min pappa hjälpa mig genom att låna mig pengar till första hyran här. nu har jag jobb och så, men det dröjde nästan 3 veckor innan jag fick jobb och det var så jävla jobbigt. eeeehhhh vet inte vad jag ville säga egentligen och nu blev det ju skitlångt FÖRLÅT!!! men ja. ville ba säga att jag också blivit utkastad o räddad av snäll pappa. hallelujah praise the lord för pappor!

  SvaraRadera
 3. Hemska hyresvärd! Skönt att allt löste sig! Jag är för opretentiös bloggning så kör hårt!

  SvaraRadera
 4. hej hej! ja tycker det är väldigt kul att läsa din blogg, om du skulle vilja ha ett tips på vad du kan skriva om så skulle i alla fall jag tycka det var kul att se mer av vad du har på dig! :) sen är jag lite nyfiken på vad rasmus gör i england? pluggar han? Ni verkar ha ett toppen förhållande :) ha de bra!

  SvaraRadera