6/10/2013

#SOMMARN13 #YOLO #CARPEDIEM

sommarn13 är här & jag är så innerligt glad att det blev blåa himlar, gröna gräsmattor & sol i år igen. 
vintern/våren har varit konstig och tyst men ändå väldigt fin och helt klart nödvändig. känns som jag vänt upp & ner på alla mina ideal och föreställningar om hur livet borde bli och se ut.

8 mars fick jag äran att få vara med och öppnade upp espresso house i hässleholm med världens bästa gäng. sedan dess har det inte funnits en dag då jag inte velat gå till jobbet! alla dagar där är bara så. himla. kul!! ÄLSKAR att göra kaffe. så nu är det inte längre hela världen om jag inte kommer in på den där utbildningen jag sökt och lagt ner hundratals timmar av arbete på. jag skulle trivas rätt bra med att stanna kvar lite till & servera små hjärtprydda cappuccinos till hässleholms gulliga tanter.

världens bästa espresso house brudar under världens mysigaste personalmöte! <3<3

för två helger sedan fick jag ändå någon slags livskris och hittade en etta på 18 kvadrat i lund som nästan direkt blev min. här kan jag bo juni juli lite augusti och i framtiden kommer jag alltid kunna tänka tillbaka på sommaren 2013 som sommaren i lund. 
carpe diem. YOLO. ja, ni vet.

jag ovanför trädtopparna i skrivande stund.

jag ska ägna mina dagar åt att läsa tunga böcker på tåget till hässleholm, smaka mig igenom lunds sushiutbud, sola topless på balkongen, hålla min hyresvärds blommor vid liv och krama i sönder min bästa vän som flyttar hem ifrån holland!!!! 
vad är era planer?

ha det bäst!!!! puss <3

12 kommentarer:

 1. DU ÄR TILLBAKA! Detta var väl då tamejfan dagens höjdpunkt.

  SvaraRadera
 2. åååh! håller med ovanstående!!

  SvaraRadera
 3. välkommen till lund woooh!!

  SvaraRadera
 4. 1. hurra du är tillbaks!!
  2. fortsätt att carpe diem:a hela sommarn lång!

  SvaraRadera
 5. Men så festligt det låter! Alltid helt underbart när man hamnar på ett jobb att älska. Hoppas att vi får se lite mer av dig här, om du har tid förstås! Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 6. älskar att du börjat blogga igen! och lund är så fint wah. ha en fin sommar !

  SvaraRadera
 7. du är tillbaka! och i lund! woho!

  SvaraRadera
 8. YESSSSSS!!! du ar tillbaka <3

  SvaraRadera
 9. hej elin! vad är dina planer för hösten?? jag var påväg att nappa på ditt sambo-sökande, men hade annat för mig. så nu söker jag sambo, till någonstans i svergie, helst lund eller malmö. om du har lust att slå påsarna ihop ett tag så finns jag. jag är kul och skötsam och allt sånt som man vill när man ska bo ihop. ha det kult!

  SvaraRadera
 10. guu va kul att läsa ett blogginlägg här och kul att det går bra för dig! vill höra mer mer mer

  SvaraRadera