10/20/2011

CLOSER PIANO VERSION

våren/sommaren 2010 då det ännu inte fanns ett "vi" utom alla de festkvällar som slutade med att vi hånglade och att han sov hos mig. trots att jag med säkerhet visste att det inte skulle leda till något viktigt konstruerade jag jag-tycker-om-dig-på-ritkigt-dialoger mellan oss som sparades i små undangömda textdokument. 

när sommarlovet kom lämnade jag båstad med vetskapen om att livet skulle fortskrida helt obemärkt utan honom. istället blev det så att stora delar av juni ägnades åt att skriva listor över allt jag saknade med honom, och till slut blev det en låt som helt enkelt handlar om att jag vill vara nära honom. en låt tillägnad honom, vilket han än idag kanske inte ens är medveten om.  

och ja, som ni förstått sen tidigare inlägg/facebookstatus är "vi" officiellt över. ibland är jag panikledsen och gråter en timme, men tjugotre av tjugofyra timmar på dygnet kan jag tänka logiskt och istället försöka glädjas över att vi har fått ha det vi haft och att han är fin och varit min. 

här är i alla fall en piano version på originallåten. egentligen var det inte tänkt att bli en historia bakom, men sen tänkte jag om och tänkte att det kunde vara fint att få det skrivet. så, nu kan ni lyssna:klicka HÄR för originalversionen. klicka HÄR för min & gretas vinplingar fyllefinaversion.

6 kommentarer:

 1. jippie för fylleversion

  saknar dig
  du

  SvaraRadera
 2. Jag brukar lyssna på den här låten när jag saknar min pojkvän så där extra mycket. Så himla bra/fin!

  SvaraRadera
 3. excusez mon francais men fyfan vad vackert

  SvaraRadera
 4. En annan blogg länkade mig till dig. Läser första meningarna, känner gråten i halsen. Tårarna börjar sakta rinna ner från min kind (Kanske låter töntigt men det är sant) och vet att jag upplevt samma sak som dig. Att känna att bli lämnad och inse att man fortfarande, vilken dag som helst, av ingen anledning gråta tusen gånger om, fast man vet att det är över. Som den personen skrev till mig "glöm det här eller minns det för vad det var" Vi minns det vackra och får glömma sveket, men att bli sviken är det svåra. Lyssnar på låten blir mer ledsen, den är fin, vacker och helt underbar!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. började läsa din förra blogg och fullkomligt fuckin ÄLSKAR när du sjunger och framförallt den här låten!

  den är helt sjukt fin. tråkigt att det inte är ni två längre. men alltid fixar sig och det kommer kanske något bra så småningom :)

  SvaraRadera