10/20/2011

UTLANDSSEMESTRAR 2006-2010

ni kanske inte vet det här, eller så vet ni det här för att ni följt min tidigare blogg, men hursomhelst brukar jag+mamma+pappa resa iväg en vecka varje höst. i år är det nytt hus, mycket jobb osv som bidrar till att vi bryter traditionen, så jag tänkte passa på att sammanfatta tidigare resor & längta tillbaka lite. 

2006 - phuket, thailand
min dåvarandra bästa kompis mimmi hängde på, vilket såklart var superskoj! vi peppade så himla länge i förväg och kom hem pepparkaksbrunare än någon annan på hela skolan. bäst på resan var maten, omg maten, kokosnötsdrinkar på stranden, thaimassage (!!!), snorkling och massa billig shopping.


2007 - alanya, turkiet
sämsta resan hittills. mest berodde det nog på att hotellet låg så dåligt och att de flesta männen var så himla äckliga och påträngande att man ville hålla pappa i handen hela tiden fastän man var 14 år. såklart var vissa saker bra & sådär, men minns mest att det var lite långtråkigt och jobbigt.
2008 - las palmas

fint!! bodde inne i stan så allt var nära osv osv. alla var snälla & gulliga, men jag vågade knappt uttala ett enda ord spanska. enda minus resan får var det blåsiga vädret samt mardrömsflygresan på hemvägen som fortfarande sitter i och orsakar panikångest i min kropp varje gång jag tänker på flygplan.
2009 - barcelona
kanske bästa resan! i alla fall bästa staden! trivs så himla bra med allting där. vill bara ta mitt pickpack och flytta dit bums bums bums. när vi var där i november kunde man ha bara ärmar på dagen och liten kofta på kvällen. älskar allt!! finns inget negativt.
2010 - aten
också jättejättebra. vet inte riktigt hur det är att åka ner nu?? när vi skulle åka dit tjatade alla om att det var så farligt med alla kravaller osv osv men vi märkte minsann inte av ett dugg då, och ändå var vi mitt i centrum nästan hela tiden. absolut måste om man åker dit är att åka på båtresa ut till öar!! och akropolis såklart, men det fattar man väl.

1 kommentar: