9/03/2012

FÖRSTA TIDEN PÅ STOCKHOLMSLIVET

snabb update med instagrambilder.
JAG LEVER! jag har:


åkt buss i fem timmar med den jag är kär i, stigit av på fel sida av stationen (typiskt ny-i-stockholm-fel) och flyttat in i det här minirummet i en lägenhet på söder.


förfestat på blåbärsmojitos hemma hos greta & edina.


gått på thaibar där det var uv-ljus som fick mina kläder att lysa!!!


här satt vi!


och ja, här bor jag. litet & mysigt & MITTTTTT stockholmshem <3<3
bor du här så måste du ropa till för jag vill lära känna massa folk såklart!!! vi ses!!10 kommentarer:

 1. It´s like horses in the rain

  SvaraRadera
 2. åh vad kul! grattis och lycka till och hoppas det blir helt sjukt bra här i stockholm!
  ja, jag bor ju som sagt här! vi lär väl springa på varandra nånstans, det är ju inte så himla stort, ändå.

  SvaraRadera
 3. Vill du ha en kompis så är jag ledig rätt ofta, har en gullig katt och en fin liten lägenhet i Bagarmossen. Jag är också väldigt snäll, rätt rolig och tycker om öl. Det går exempelvis att maila på matilda.lindgren@popkollo.se.

  SvaraRadera
 4. Halloj Elin
  Vill inte förstöra din lycka, men har varit inneboende i samma familj. Se till att du får ALLA nycklar. Jag blev utelåst på midsommarafton när dom drog till landet och låste alla lås. Att dom sen inte svarade på mobilen gjorde inte saken bättre. Dom kom inte hem på flera dar...
  Dom gick in i mitt rum när jag inte var hemma (och när jag var hemma oxå), tog min mat ur kylen även när jag hade märkt den. Är det samma familj så har dom en hund som sket på golvet utanför mitt rum. Och ingen plockade upp det. På flera veckor. Stopp i avlopp, inget internet fastän jag betalade för det, skitigt och mögligt. Folk flyttade in och ut, utan att någon pratade med mig.
  Jag hoppas verkligen inte att det är samma familj, men bor du på Magnus Ladulås så är det. Jag drog så fort jag kunde, men förhoppningsvis har du bättre lycka. Men se till att få alla nycklar..

  SvaraRadera
 5. Vill du hänga så är jag på! Bor i stockholm och jobbar inne på söder. Tycker om att kolla i secondhand affärer, älskar 90-talet, tv serier och massa annat kul! är 19, fyller 20 snaaart (hjälp, inte tonåring längre...!) mejla vettja! elsylinea(at)live.se

  SvaraRadera
 6. jag vill hänga! brukade blogga en massor förut men jobbar, fotar lite analogt, går promenader mest nu för tiden!
  titta gärna in mina foton så får du liksom en liten uppfattning om mig på något vis; http://www.flickr.com/photos/johannacarlsson11/
  mejla gärna om du känner för hitta på nåt kult :) (jojjsen.c@hotmail.com)

  SvaraRadera
 7. Välkommen till den vackra staden! Du verkar vara en härlig person och det är ju jag också! Så om du vill kan du skicka ett mail till linneasmailadress@gmail.com för jag vill också lära känna massa nytt folk. Hoppas ditt Stockholmsliv blir fantastiskt!

  SvaraRadera
 8. jösses, jag vill vara din vän. men stockholm ligger far away.

  fml.

  SvaraRadera
 9. Å gud vad kul att du äntligen är här!

  SvaraRadera
 10. Jag bor i Uppsala men hänger ganska mycket i Stockholm och vill gärna hängaaaaa. Vi kan dansa. Ska vi dansa? Ja, men det gör vi.

  SvaraRadera