9/19/2012

MINA BÄSTA TVSERIER

skins

så himla bra skildring av brittisk, tonårsklyschig misär. alla som följer serien brukar alltid klaga på hur dåååliga dem senaste säsongerna är och att dem 2 första är dem ända bra men LOL säger jag då. alla säsonger är så bra på sina egna små vis.






gossip girl

den som aldrig ens har hört talas om gossip girl har nog inte använt en tv/dator dem senaste åren... alltså den är ju så fruktansvärt klyschig, dramasökande och bitvis sjukt töntig men det är något med den som gör att jag bara genom att tänka på den måste sucka lite lätt och söka fram nåt fint chuck&blair-klipp på youtube. absolut bäst är säsong 2 och senaste var faktiskt ganska skräpig... nya & antagligen (förhoppningsvis) sista börjar nu i höst!!!! alltsåååå det måste ju bli chuck & blair nu!!!!






misfits

var sjukt skeptisk till misfits i början! handlar liksom om ett gäng socialarbetare som blir träffade av blixten och får superhjältekrafter. MEN ASSÅ. den är så välskriven, rolig och bra!!! fattar dock inte vad det ska bli av kommande säsong, då det verkar som typ ingen av originalskådespelarna ska medverka?? jaja löser sig nog.





how i met your mother

har typ inte alls kollat på himym innan, typ ba zappat förbi när det varit på tv. sen kom rasmus in i mitt liv och tjatade om hur fantastiskt roligt det var och nu i somras började jag kolla från första avsnittet. OCH HUR BRA ÄR DET INTE??? 
typ roligt, smart, genomtänkt, välplanerat, välskrivet; ALLT. gött med korta avsnitt också, perfekta till frukost/middag eller 10 på raken innan man kan somna.





new girl

släpptes nu i år ju med zooey deschanel i huvudrollen!!! lite överdriven ibland, men väldigt rolig att sitta och fnissa åt. 
ser verkligen fram emot säsong 2!!



girls

även girls började sändas i våras och den är också himlaaa bra. älskar shoshanna!!




det var mina bästa!!! antar att många av er har samma favoriter, men ni kan väl tipsa om ni sitter på någon guldklimp?? 
(förutom vampyrserier snälllaaaaa. frida försöker hela tiden!! har kollat 2 säsonger av true blood & det är inte min grej)

44 kommentarer:

  1. Har typ samma favoriter som du!
    Och jag kan tipsa om:
    30 rock
    Parks and recration - underBAAR!
    Game of Thrones
    Mad men
    :)

    SvaraRadera
  2. ååh vi är ju TVserie soulmates!

    SvaraRadera
  3. bra serier som har några år på nacken:
    freaks and geeks
    my so-called life
    twin peaks

    och sen är ju awkward väldigt bra!

    SvaraRadera
  4. alltså detta är ju alla mina favvoserier (eller okej inte himym för det har jag aldrig givit en chans) men alltså åh. min bästa bästa utom skins är ju den absolut klyshigaste som finns och också detn folk suckar åt mig mest när jag säger att jag sett 20 gånger är ju OC. Alltså bästa. greys är även bra om man ser från början och verkligen ger det en chans på riktigt men det är liksom inte wowbra som skins men okej bra liksom, värt att se ändå! lol är ett sånt freak

    SvaraRadera
  5. åh, jeg er så enig med alt!!! både med deg og de ovenfor i kommentarfeltet.

    Twin Peaks. Du finner ikke en bedre serie enn dette.
    My So-called Life. Fantastisk fint.
    The OC. Verdens beste guilty pleasure.
    Pushing Daisies. Ble kansellert etter to sesonger, men fint fordi.

    SvaraRadera
  6. Skins och Misfits och Girls är definitivt några av de bästa serierna någonsin gjorda! Annars älskar jag Twin Peaks (såklart), Six Feet Under, the Hour, this is england 86/88 (alltså miniserieuppföjaren till filmen this is England, fast serien är så mycket bättre tycker jag) och Downton Abbey!

    SvaraRadera
  7. alltså de töntigaste är ju bäst! awkward och pretty little liars :') <3

    SvaraRadera
  8. grey's anatomy är ju helt fantastisk om man har följt från första början! nu är grey's på.. åttonde säsongen??? men om man vet allt som har hänt innan osv så känns det som ett gäng kompisar och det påverkar en så himla mycket. ahhh du borde börja se från början! och det blir bara bättre och bättre ju mer du lär känna karaktärerna!

    SvaraRadera
  9. Tipsar om mina bästa!

    My so called life (man känner igen sig så jäävla mycket från högstadiet om hur det var att vara kär sådär på håll, plus att den är från 90talet = bäst!)
    Freaks and geeks (såååå bra. Så grym. Jason segal, james franco är med plus massa andra bra. Från 01 eller så tror jag)
    Chuck (sjukt underskattad serie enligt mig. Ganska b inspelningsmiljöer men man blir så kääär i huvudpersonen!)

    SvaraRadera
  10. ååhhh håller så med. speciellt misfits! och skins! och girls såklart!

    SvaraRadera
  11. Freaks and geeks som någon annan skrev!!! Schweingut

    SvaraRadera
  12. Fan vad sjukt, vi ser typ exakt på samma!
    Jag började kolla greys anatomy i våras också när jag inte hade något alls att kolla på. Trodde den skulle vara aaaskass men såg åtta säsonger på fyra månader och nu kan jag knappt vänta till nästa. Så mycket bra drama och välskrivna scener att man inte ens tänker på sjukhus-grejen knappt.

    Gillade första tre säsongerna av Heroes supermycket också, se dem om du inte gjort det! I mitten av tredje flippade serien tyvärr helt så resten är inte ens sevärt..

    SvaraRadera
  13. the walking dead
    board walk empire
    & som de tidigare nämde GAME OF THRONES!!!

    SvaraRadera
  14. åh du måste ju kolla på pretty little liars, man blir fast!!!

    SvaraRadera
  15. Har bara en sak att säga; breaking bad!!!

    Men när jag ändå håller på så lost, dexter, two broke girls och såklart the glades. Gillaru inte så måste vi forska djupare i varför för det är mycket mycket myyycket svårt att ogilla.

    SvaraRadera
  16. Buffy the vampire slayer handlar förvisso om vampyrer men är så rolig och charmig. riktigt banbrytande feministisk och en absolut klassiker

    Mitt så kallade liv - älskar´t

    SvaraRadera
  17. Arrested Development, så himla konstig och rolig. plus att michael cera är med! finns 3 säsonger och de säger att det ska komma en till men det kommer antagligen inte hända.

    SvaraRadera
  18. Freaks and Geeks, så mysig och skön. Finns dock bara en säsong.
    Pretty Little Liars, var så himlahimla skeptisk till den i början men serien blir faktiskt bara bättre och spännande hela tiden. Lovar!

    SvaraRadera
  19. parks and recreation och the office!!! <3 se se se se

    SvaraRadera
  20. Skins och Girls har jag missat, tack för de tipsen =)

    SvaraRadera
  21. skins, misfits och himym är så. himla. bra. gör mig jämt på bra humör. awkward, som några redan har nämnt, är också väldans bra samt the big bang theory. var dock tvungen att kolla några avnsitt av the big bang theory innan jag började gilla det, men nu älskar jag det!
    fast inget slår nog kenny starfighter heheee

    SvaraRadera
  22. game of thrones såklart =))

    SvaraRadera
  23. Om du gillar HIMYM så borde du också gilla Community, tycker nästan community är bättre!

    SvaraRadera
  24. Alltså HIMYM <3.
    Du borde ju kolla in lost, desperate houswifes, Suits (överbäst) och 70s show..

    SvaraRadera
  25. du är typ min serie-soulmate!

    SvaraRadera
  26. jag brukar gilla serier där humorn är mer... obekväm/awkward, typ flight of the conchords och arrested development. community och the office är ju också kul!

    SvaraRadera
  27. JAAAAAAAAA 70s show är så bra och roligt och okej det är typ bäst för det är sjuttiotalet!

    SvaraRadera
  28. girls vill jag verkligen se, skins också. så himla tråkigt att new girl sändes på fredagar klockan 22, annars hade jag lätt följt det (gillar inte nedladdning). jag gillar också himym, iallafall oftast. tycker dock att "oh are you gonna cry like a little giiirl?"-skämten etc är onödiga på en så annars bra serie.

    SvaraRadera
  29. that 70's show, skins, american horror story (tate<3) och my so-called life. forever and ever and ever

    SvaraRadera
  30. wow okej du behöver inte fler tips. men ändå: awkward och my so-called life (finns bara på youtube dock om man vill streama :((()

    SvaraRadera
  31. OCH LOST FÖR BÖVELEN!!!!! bässssst

    SvaraRadera
  32. suits, 30 rock och awkward är de enda som behöver adderas till din lista!!

    SvaraRadera
  33. nääeee håller inte med om new girl. bawring! men håller med om allt annat. kolla friday night dinner, typ klassisk set-up för komediserie och därför trodde jag den skulle vara sjukt förutsägbar o tråkig. men den är riktigt originell! så se den. och black books, handlar om en skitsur irländare som äger en bokaffär och hatar människor. 90-talshumor men kul! gillar du reality tv? se made in chelsea!!! du MÅSTE! sååå roligt. typ brittiska the hills, handlar om de rikaste 20-somethings i london. älskar alla karaktärer. speciellt lilla francis som äger ett diamantföretag och är jätteawkward och quirky och åker skejtboard till jobbet. KOLLA! ps puss ds

    SvaraRadera
  34. Varför har ingen tipsat om DEXTER?! Seriöst, kolla. Folk som bara ströser några avsnitt brukar säga att serien suger, men kollar man från första avsnittet är den värlsbäst. Så otroligt smart, välskriven och extremt spännande

    SvaraRadera
  35. Det skulle kunna ha varit jag som skrivit detta inlägg ju! Exakt min smak!

    SvaraRadera
  36. men du måste se dexter, weeds och oc också! världens bästa serier. plus dom du nämnde då :)

    SvaraRadera
  37. Breaking Bad är så fruktansvärt bra!! http://www.imdb.com/title/tt0903747/

    SvaraRadera
  38. My Life As Liz - smart nörd/starwars-tjej som är totalt awesome on her own!

    SvaraRadera
  39. heroes var så himla gött när det gick!

    SvaraRadera
  40. ahhhhh, jag saknar skins season 1, 2, 3
    <3

    SvaraRadera
  41. Californication och Dexter!
    Sen tror jag inte de var socialarbetare utan kanske samhällstjänstgörare (eller vad det nu kallas) hehe. Pluggar nämligen till o bli socialarbetare:D

    SvaraRadera
  42. DU! såg precis ett gammalt misfits-avsnitt och insåg att las vegas-fotot med simon och alisha HAR INTE HÄNT ÄN. så ett lugn lade sig i min kropp för de kommer fixa det i nästa säsong. det måste de, annars dör jag.

    SvaraRadera
  43. vart kan man kolla på skins och girls?? måste man ladda ner det olagligt? isf vart? hoppas på ett svar!! :)

    SvaraRadera